Monday, October 22, 2012

about me,u and ALLAH

ASSALAMUALAIKUM...

rndu nyer kt blog nie...lme btol x update...bnyk sgt mnde yg dh jdi slme aku x update nie...mcm2 dugaan...
about me n  him...no more relationship except friend...aku tau x mungkin utk kiteowg kwn mcm dlu,sblm kiteowg in love sbb gelas g dh pecah,wlaupown kite dpt smbung balik tp kite tetap x akan dpt bentuk die yg asal kan...mcm tuh jgk la hbgn kite...tp sye nk awk tau,wlaupown kiteowg x mcm dlu,tp sye still kwn awk,care psl awk..lau awk ade ape2 mslh awk msg je sye..sye kn kakak keling awk...

aku tau smua nie dugaan drp Allah...Allah duga sbb Allah syg...klau Allah x syg,Allah akan biar kn kite hnyut dgn cinta yg x halal utk kite..now,aku dh x nk pkir dlu psal cinta manusia...cinta yg blom psti ape akhir nye...aku cme nk crik cinta Allah je skg...aku tau mungkin smua nie berlaku sbb aku terlalu buta dgn cinta manusia smpi aku terlupa yg aku nie hamba Allah yg Esa...bkn nk ckp yg aku nie baek,tp ble di pkirkan balik ble kite btol2 cintai owg tuh adakah dia mmg jodoh yg Allah dh tetapkn utk kite???x semesti nye..kdg2 owg yg kite x pernah sngka akan muncul dlm hdup kite sbgai jdoh drp Allah...InsyaAllah... 


p/s utk mr.vampire:-
awk blaja elok2 ye...ape2 mslh msg sye ye,cte kt sye...sye x pnh lpekan kwn sye yg sowg nie...awk,kite sme2 lengkapkan diri kite dgn ape yg kite kurg...awk tlg la jge diri awk elok2..jge kshtn...jgn bnyk exercise sgt,mkn jgn tinggal...sye x nk awk sakit...maaf sbb buat awk mcm nie...sye mmg jht,tp lgi jht klau sye trus cintai manusia tnpa hiraukan Allah...sem dpn dh nk stat preceptor 3 bln,then insyaAllah akan duduki LJM n dah bleh keje..insyaAllah dgn izin-NYA...awk2,tlg doakan sye ye...kite still kwn smpi ble2,ade jdoh ade la...klau x ade jdoh jgn sesekli salahkn takdir...=)




No comments:

Post a Comment