Tuesday, April 3, 2012

Mak,abah,,angah nk kawen~~

ASSALAMUALAIKUM~~
hurm ari nie aku x tau nk update entry pasal ape tp aku nk jgk update wlaupown x dek idea,,,oleh sbb itu,aku decide nk cerite pasal perasaan aku skg (poyo je ayt)~
nk tau x ape aku rse skg??aku rse nk kawen,,,hahahaha,,,bangang kn???tp tuh la perasaan aku (gatal gler seyh),,tp nk kawen pown kene ade calon jgk,mslh skg nie aku blom jmpe MR.Right aku,enth ble la Allah nk temukn aku ngn MR.Right aku tuh~
ape yg mendorong aku tetbe dtg perasaan nk kawen nie??

  • sbb aku dh penah posting kt ward postnatal,dh tgk baby,aku ske sgt maen ngn baby,so aku nk cpt2 kawen,bleh dpt baby sendiri~
  • sbb aku ske jgk la bce novel yg sweet2 nie,so nnt ble dh kawen bleh la nk sweet2 mcm tuh ngn suami aku,,x dek la owg nk sakit hti tgk kn~
  • sbb dh rmai kwn2 aku yg dh kawen,so aku pown nk la jgk kawen kn,,,mne aci dieorg je yg kawen~hahaha
  • sbb tuh dh mmg lumrah manusia,,sape yg x nk kawen kn??lau x ade yg x nk kawen tuh mmg x tau la aku nk ckp ape~~


kawen mse blaja bleh kn???kawen gantung @ kawen khitbah,,msti kowg pnh dgr kn??msti sweet lau kawen mse blaja kn??bru la ade smgt skit nk blaja especially lau suami kite tuh stdy 1 tmpt ngn kite kn??lgi sweet,,,hahahaha


nie konon kad kawen aku la kan,,,berangan lebih~~hahahaha


hurmmmm,,aku hrp sgt2 jodoh aku dtg cpt sbb aku BETUL2 NK KAWEN DAH~~amin,,,kowg tlg la doakan aku skli ye,,,nnt lau jodoh aku dh dtg insyaAllah aku akan jmput kowg smua~~ =)
nie jela kot aku nk melalut mlm nie,,,haha
ASSALAMUALAIKUM~


No comments:

Post a Comment