Thursday, March 29, 2012

time kasih awk2 smua~~

assalamualaikum~~
huh,ari nie aku syukur sgt3 sbb akhir nyer dh lepas beban kt kepala aku,,,beban ape??OSCE la~~
OSCE tuh ape??exam prktikal utk dak2 nurse la,,adoiyai,,,wlaupown x brp nk sure lulus or x tp insyaAllah dgn bntuan Allah smua nyer bleh,,,
hri nie aku dpt wat OSCE nie dgn confident la jgk tp ade 1 mnde je yg kacau,,pen n paper aku x dpt nk wat sbb aku x ingt lngsg mcm mne nk kire bnde alah tuh,tp x pe la,,,skg tawakal je sbb aku dh berusaha sebaek mungkin~~
sbnr nyer aku update blog nie sbb nk ucapkn time ksih kt owg2 yg dah bnyk tlg aku~~

1st skli thnkz kt adik keling sbb always bgi smgt kt akak keling kau nie wlaupown kekadang aku rse aku bnyk ssh kan kau,,,thnkz gler3 la keling~~
nie la adik keling nyer,,, =P
thnkz kata2 smgt~~

2nd,thnkz kepada black jeepsu sbb bgi mklumat tentang ape yg kami ptot prktis wlaupown x bpe nk sure kn sbnr nyer,,,tp x pe la,smpt jgk la prktis wlaupown last minit,,,thnkz gler2 ye jeepsu~~
nie ls si jeepsu nyer
thnkz sbb dtg lmbt utk OSCE~~

3rd time kasih sgt3 kpd smua kwn2 yg dh bnyk tlg bgi smgt,tlg doakan utk kami pra repeaters ye,,luv u all la~~
kegkawan kt hs110~~
keluarga kt puncak alam~

last but not least,time ksih pde someone yg bgi smgt kat aku wlaupown msg nyer di bce lepas aku dh hbs wat OSCE tuh,,,tp x pe la,,msg kau menambahkan snyum kt bibir aku,,,bak kate owg snyum smpi ke telinge aku dpt msg drp kau,,hahaha,,,thnkz gler bro~~
nie la bro nyer,,,,,kowg  nk tau kowg crik la sndiri yer,,,thnkz si tnda tnya~~hahaha

erm,,okaiy,tu je la kot,,ape pown kowg tlg la jgk doakan agr aku n smua kwn2 aku yg repeat hri nie bleh lulus,,amin~~
assalamualaikum~~


No comments:

Post a Comment