Monday, August 15, 2011

maafkan aku,,,

assalamualaikum,,,
perkara yg menyedihkan,,,,smua nyer bermula dari semlm,,,,aku ade seorg kwn nie,,,aku x phm ngn die,,,tbe2 nk mrh ngn aku,,,aku ade wat slh ke???klau aku ade wat slh aku mintak maaf sgt2,,,,aku x dek niat  nk skit kan hti kau,,,klau psal aku jeling kau dlm bas ari 2,,aku juz maen2,,,kan aku dh bgtau dlm bas ari tu x dek ape2,,,
smlm aku jmpe kau mse LDK,,,aku tgur kau,,,tp kau lalu je kt dpn aku,,,lngsg x tgk aku,,lngsg x snyum,,kau tau x ape perasaan aku,,,sdih sgt seyh,,hnya Allah yg tau,,,aku x tau ape slh aku,,,aku mintak maaf sgt2,,,
ari nie lg sdih,,,aku cbe cntct ngn die,,,aku cbe tnye die psal slh aku,,,tp die lngsg x blas,,,aku antr chat kt fb tp x blas jgk,,,aku x phm la,,,aku terlampau germa kt die,,klau btol dh x nk kwn ckp la,,,so aku pon remove die dri fb aku,,,pling best lpas tu die block aku,,,hurmm,,x pe la aku redha,,,
td kol 11 lbh,kwn aku syahirah cbe la tnye die knp jd mcm 2,,,die ckp die jht xleh nk kwn ngn owg mcm aku,,,aku x phm,,,,kau bleh x terang kan elok2 kt aku,,,,ape slh aku??aku mintak maaf sgt2,,,aku try call die tp die reject,,nmpk sgt die bnci gler kt aku,,,x pe r,,,aku redha,,,
aku x blh thn tau x,,,aku nangis gler ari nie,,,sbnr nyer dh lme aku xnangis,,,tbe2 ari nie air mata aku kuar sbb kau,,,aku pk klau kte gduh sape nk kcau aku nnt,,,sape nk sakat aku,,,sape nk kutuk aku,,,aku mintak sgt kau maaf kan la kesalahan aku,,,aku x tau nk wat ape,,,aku x tau mcm mne nk berdepan ngn kau,,dah la kte 1 hospital,1 shift plak 2,,,,aku x nk kte trus gduh mcm nie,,,tlg la,,,aku mintak maaf sgt2,,,,
I'm SORRY,,,





1 comment:

  1. biase la tu adat berkawan..ade turun naek..sekejap baek ..sekejap gado..

    ReplyDelete