Monday, August 15, 2011

maafkan aku,,,

assalamualaikum,,,
perkara yg menyedihkan,,,,smua nyer bermula dari semlm,,,,aku ade seorg kwn nie,,,aku x phm ngn die,,,tbe2 nk mrh ngn aku,,,aku ade wat slh ke???klau aku ade wat slh aku mintak maaf sgt2,,,,aku x dek niat  nk skit kan hti kau,,,klau psal aku jeling kau dlm bas ari 2,,aku juz maen2,,,kan aku dh bgtau dlm bas ari tu x dek ape2,,,
smlm aku jmpe kau mse LDK,,,aku tgur kau,,,tp kau lalu je kt dpn aku,,,lngsg x tgk aku,,lngsg x snyum,,kau tau x ape perasaan aku,,,sdih sgt seyh,,hnya Allah yg tau,,,aku x tau ape slh aku,,,aku mintak maaf sgt2,,,
ari nie lg sdih,,,aku cbe cntct ngn die,,,aku cbe tnye die psal slh aku,,,tp die lngsg x blas,,,aku antr chat kt fb tp x blas jgk,,,aku x phm la,,,aku terlampau germa kt die,,klau btol dh x nk kwn ckp la,,,so aku pon remove die dri fb aku,,,pling best lpas tu die block aku,,,hurmm,,x pe la aku redha,,,
td kol 11 lbh,kwn aku syahirah cbe la tnye die knp jd mcm 2,,,die ckp die jht xleh nk kwn ngn owg mcm aku,,,aku x phm,,,,kau bleh x terang kan elok2 kt aku,,,,ape slh aku??aku mintak maaf sgt2,,,aku try call die tp die reject,,nmpk sgt die bnci gler kt aku,,,x pe r,,,aku redha,,,
aku x blh thn tau x,,,aku nangis gler ari nie,,,sbnr nyer dh lme aku xnangis,,,tbe2 ari nie air mata aku kuar sbb kau,,,aku pk klau kte gduh sape nk kcau aku nnt,,,sape nk sakat aku,,,sape nk kutuk aku,,,aku mintak sgt kau maaf kan la kesalahan aku,,,aku x tau nk wat ape,,,aku x tau mcm mne nk berdepan ngn kau,,dah la kte 1 hospital,1 shift plak 2,,,,aku x nk kte trus gduh mcm nie,,,tlg la,,,aku mintak maaf sgt2,,,,
I'm SORRY,,,





Tuesday, August 9, 2011

x ske owg mrh aku,,,

assalamualaikum,,,hyep,,,
nie aku nk cter psal slh 1 sikap aku,,,aku nie jenis yg x ske ble owg mrh aku tnpa sebab,,,,mmg aku akn mengamuk la lau owg mrh aku,,,hehehe,,,aku kan pns baran,,,tp pnh sekli tu aku kene mrh ngn owg gler nie,,,dak laki klas aku nie,,,,mmg x bleh bla la,,,aku kim tket kt die tp die nk bli lmbt2 plak,,,aku tkut je tket aku nk blik nnt hbs,,,,aku kol la die,,,,tbe2 die mrh2 aku,,,ckp aku x smpt2,,,,mse 2 mmg la aku benggang jgk ngn die tp aku x tau knp tgn aku bleh mengeletar,,,,pling x bleh bla aku bleh ase nk nangis,,,,asl ek??aku pon x phm,,,gler kn,,,,
pling x bleh bla dah la die mrh aku dlm fon,ble jmpe die dpn2 bleh plak die sengih2 mcm kerang busuk,,,bkn nk ckp sori ke hape,,,,siot je die tu,,,,
hurmm,,,ok la,smpi sni je,,mlas nk tulis psal owg gler tu bnyk2,,,,
daaaa,,,,assalamualaikum,,,

x dek tjuk,,,hehe

assalamualaikum,,,hyep,,
hurm,,dh lme aku x wat entry kan,,,seriusly x dek mse,,,phm2 jela,,,aku dh stat prktikal dri 1st puase,,,mmg pnt la,,,mggu lpas smggu aku keje shift ptg,,mggu nie plak pgi,,,huhu,,x larat seyh,,tp ape2 pon aku ikhlas wat keje2 2,,,,
nie nk cte skit psal dri aku yg gler,,,haha,,,aku nie ske sgt maen2,,,,haha,,,smua mnde aku wat maen,x kire la keje ke,blaja ke, n 1 ag psal couple,,,haha,,,aku nie mmg x pnh nk amik serius mnde2 nie,,,,
hurm,,psal couple nie aku nk cte,,,2 mggu lpas ade kwn aku ajk aku couple ngn die,,gler ke hape,,,aku mmg x ske couple2 nie,,,dh la bru sekli kuar,,mmg la aku ngn die kwn sejak form 1 ag,,,mslh nyer aku x pnh ade hti kt die,,juz anggp die kwn je pon,,,nsib la die phm aku,,mggu lpas aku wat gler ngn die,,,aku ajak die wat in relationship dlm fb,,haha,,,die open je,,,mmg bgos la,,
psal kwn2 aku kt sni plak,,,,dieorg nie ske sgt sakat aku ngn dak2 laki klas aku,,,aku x ske la,,,,aku x ske owg sakat aku sbb nnt lme2 dieorg sakat aku akn btol2 ske kt die,,,,klau dei ske kt aku jgk x pe,,,mslh skg nie aku tkut aku sowg je yg ske die,,,hahaha,,,,so skg nie aku tgh cbe kawal perasaan aku,,mlas nk pk psal laki sgt,,,,stdy 1st,,,hehehe,,,ok la,,,smpi sini sudah,,,,
daaaaa,,,assalamualaikum,,,