Friday, July 8, 2011

test!!

assalamualaikum,,,hyep
nie aku bru blik dri test,,,,kn aku ade ckp yg aku ade test ari nie,,,(dlm entry mlm smlm),,,ari nie test cardiovascular and hematology nursing,,,bapak la,,,ble time bce mmg ssh gler r nk phm,,,1 hndout amik mse lbh kurg 1 jam lebih,,hahaha,,,gler lme kn,,,
bg aku x kisah la amik mse bpe lme pon as long as aku phm,,,,x kisah la lau x smpt nk hbs kn smua hndout2 tu,,,,tp alhamdulillah la aku smpt hbs kn smua n phm jgk la ape yg aku bce coz aku stat stdy awl,,dh x mcm last sem(esk exam ari nie bru bce),,,,hahaha
td msuk je dewan tgn aku mengeletar gler,,,,haha,,,nk tulis nme pon dah mcm owg parkinson,,haha,,,bkak2 je krts soklan nsib baek soklan die bleh thn la,,x dek r ssh sgt n x dek la ssh sgt,,,,tp yg pling bersyukur nyer soklan yg kuar td ade jgk la yg sme ngn soklan past year,,nsib la kwn aku dh tlg wat smlm n aku jus bce je,,haha,,,thnkz a lot to nor syahirah mohd zakaria sb tlg crik smua jwpn smlm ek,,,luv u la,,,haha,,,ok la,,,smpi snie je,,,daaa,,,
assalamualaikum,,,
nie la die syahirah tu,,haha,,,,thnkz beb,,,

No comments:

Post a Comment