Friday, July 8, 2011

perasaan,,,,

assalamualaikum,,,bnyk plak entry aku wat ari nie,,,bosan lorh,,haha,,,
ok ape yg korg phm psal perasaan ???lbh specific is feeling of love,,,,hurmm,,,klau aku,aku kurg phm psal perasaan nie coz aku x pnh bercinta,,,hahaha,,,
aku nk tnye pendpt korg,,,klau kte ske pndg owg tu,,ske tgk perwatakan die ade kah itu di pnggil cinta???klau kte carng psal seseowg tu adakah itu dipnggil cinta???klau kte ske tgk gmbr owg tu,adakah itu di pgil cinta???mcm mne kte nk tau kte dh jtuh cinta kt owg tu??mcm mne kte nk pstikan mmg die utk kte???ade x ape2 sign yg menunjukkan die mmg cinta kite???bleh ke cinta tu timbul disebabkan owg2 yg slalu kene kn die ngn kte???


arrghhh,,,bnyk nye soklan aku,,,tp seriously aku nk tau,,,myb sbb aku tkut aku dh jtuh cinta tp aku x psti btol x aku nie coz aku kdg2 gler skit,,,hahaha,,,klau korg sggah blog aku,kongsi laa pendpt n pndgn korg,,,nk tau sgt nie,,,haha,,,ok la,,,ape2 pon thnkz yaw!,,,
daa,,,,assalamualaikum,,,

5 comments:

  1. ehem,,pada pendapat sy kan ,, syg sy nie dh jatuh cinta,,tp xnk ngaku,,hahahah,,pewiitt,,,jatuh cinta lg,,lalalalala,,hahahah,,laila,,xmo ngaku ea,, :P

    ReplyDelete
  2. hahahha..wekk..ngaku je la,,ng aku pown nk rahsia,,ko kn kakak ipar aku :P

    ReplyDelete
  3. kau 2 jgn la slalu usik aku,,,x ske la,,nnt aku ske kt die mcm mne,,,aku x nk,,,dh la die tu mlas gler,,,,ahhahahahahaha

    ReplyDelete
  4. hahahah...
    """nnt aku ske kt die mcm mne,,,aku x nk,,,dh la die tu mlas gler"""
    hahahahha,,xpe laila , boley ubah dye kan, hahah
    btw sowey la yunk,ak guraw2 je,,ko mc xthu aku ni ske maen2 :P

    ReplyDelete