Tuesday, July 5, 2011

lelaki idaman,,,,hahaha

assalamualaikum,,,,hyep,,,x dek keje doe aku ari nie,,,dok update blog je la,,,cter ngarut2 je,,hahaha,,,now aku nk kongsi ciri2 lelaki idaman aku,,,korg msti ade ciri2 lelaki idaman kn???aku pon ade,,,
1st,lelaki 2 kene ade didikan agama  yg ckup utk bimbing aku,,,seriously aku mengaku yg aku nie bkn alim sgt,,,,so aku nk suami yg bleh bimbing aku,,,
2nd,aku nk lelaki 2 msti hormat mak ngn ayh aku,,,treat dieowg mcm mak ngn ayh die coz aku syg sgt kt mak ngn ayah aku,,,adik2 ngn akak aku pon die kene baek,,,
3rd,lelaki 2 kene ade pekerjaan yg tetap(x smsti nyer gji bsar juz keje yg ok utk sara kehidupan)
4th,klau bleh aku nk lelaki yg bleh mengalah,phm n bertolak ansur ngn perangai aku,phm2 je la,,,aku nie dh la degil gler,,,klau dpt psgn yg degil jgk x ke hncur jd nyer,,,lg 1,aku x ske owg yg terlmpau kongkong hdup aku,,rimas doe,,hahaha,,
tu je kot ciri2 lelaki yg aku nk cari,,,psal rupa aku x kisah,,,asal kn sdp mate memandang dah ok,,,sejuk tapak kaki,,hahaha,,,tp aku pnh jgk terpkir,,,ble la aku nk jmpe owg yg btol2 baek mcm nie,,,hurmm,,,,bler la agk nya aku akn jmpe owg mcm nie,,,tp wat mse skg nie pgangan hdup aku,,,aku x kn cri cinta,,,klau ade jdoh ade la,,,
actually,aku pnh jgk mnt ngn owg2 kt sekeliling aku,,tp juz stkat mnt tgk die je la,,,x dek la smpi nk g ngorat2 die,,,2 x tau mlu nme nyer,,,,pnh jgk berangan owg 2 akan jd psgn aku,,,tp dlm mmpi je kot,,,hahahhaah...ok la,,,x nk la aku melalut pnjg2,,,,mcm owg sengal je aku ase,,,,assalamualaikum,,,

5 comments:

  1. aikk..ni da tulis ciri2 lelaki idaman ni..mcm tgh dilamun cinta jew kawan ak ni , hahaha , laila,, ak cm taw jew :P
    btw sume org ade lelaki idaman , tp 4 me , lau kte syg dye , kte trme dye seadanya . tp ciri2 ko tulis 2 ade yg penting gak bg aku , bkn tiru aw,, contoh nye ak nk bakal suami ak leyh syg famly aku mcm dye syg famly dye.. hahaha . kn da tulis karanga ni.. ;p
    pape pown malas fkr :P

    ReplyDelete
  2. eh,nie dah lme la der,,kau jgn nk kene kan aku la,,,,

    ReplyDelete
  3. mmg la da lame,saje hari ni baru nk comment,,hahahahha..mmg nk kne kan kau pown :P

    ReplyDelete
  4. kejamm...xlaa..syg kau ade la,,hahahahah

    ReplyDelete