Wednesday, July 13, 2011

kwn2,,,,

asaalamualaikum,,,hye,,,
dh lme x update blog,,,fb pon dh jrg2 on9 coz lptop aku ilg,,,,kene curik,,,mengong pnyer pencuri,,,hurmmm,,,ok la,mlas nk cter psal lptop,,,nnt aku sdih,,,
skg aku nk cter psal kwn,,,sbnr nye bkn kwn rpt sgt pon,,,dlm klas pon juz ckp bpe kli sgt,,,,dieowg nie kwn dlm klas BEL311 aku,,,,dak2 laki,,,,aku x phm btol la,,,dieorg nie ssh sgt nk dtg klas,,,,
ape mslh dieorg pon aku x tau,,,aku pnh terpk,,,mslh dieorg lg besar drp mslh aku ke smpi dieorg x g klas,,,hurmm,,,aku slalu jgk antr msg remind dieorg suh g klas tp tau2 je la,,,ego tggi,,,
weh korg,,,,agak2 la wehlau mlas p klas pon,,,,cbe korg ingt balik ape yg mak ngn ayh korg dh buat kt korg,dh bg kt korg sepnjg korg kt U nie,,,,ade x korg pk ape perasaan dieorg klau dieorg tau korg wat perangai mcm nie??
seriously aku tau ade antara korg yg mmg x mnt bidang nie,,aku pon sme,,,aku juz mnt ble prktikal je,,,time theory mmg aku x ske,,,,tp nk wat mcm mne,,,dh tggngjwb kte utk blaja,,,,klau ikot kan perasaan mlas mmg slmenyer x kn berjaya la,,,,
ade jgk di antara korg yg mmg dh naturally pndai tp jgn la smpi x g klas weh,,,sian mdm tu,,,korg tau x ape die pk,,,,die ingt korg mmg x ske die,,,,berkat ckgu tu pnting weh dlm pelajaran,,,aku tgk mdm tu x dek la jht sgt,,,,korg dtg lmbt die still x kisah,,,tp jgn la smpi pijak kepala die,,,,
ok la,,,,pk2 la ek,,,pk makngn ayah,,,pk psal diri kau,,,tlg la berubah weh,,,,korg smua dh besar,,,dh bleh pk yg mne baek,yg mne buruk,,,,
assalamualaikum,,,

No comments:

Post a Comment