Monday, July 25, 2011

date ngn pkcik fazrul,,,,hahaha

assalamualaikum,,,,,hye,,,
entry nie nk cte psal date aku ngn fazrul,,,sbnr nye bkn date btol pon juz kuar g tgk wyg ngn die,,septot nye rmai yg kene kuar tp smua hmpeh,,,,x jd kuar,,,mcm2 alasan,,,,dh alang2 aku ade kt luar so g je la jln ngn si fazrul nie wat mke x mlu,,,,hahaha,,,,,
1st die dtg je,die suh aku tmn die mkn,,,,lpar nsik kate nyer,,,hahah,,,aku ikot je la,,,,die melantak nsi beriyani,,,aku nie bru lpas melntak jgk kt umh so x mkn la,,,juz mnum teh o ais,,,tgk je la kau mkn,,,,hahahah,,,
pas dh siap2 mkn, g tgk wyg la,,,,ade ke die nk ajk aku tgk cte "Sekali Lagi",,,cter ape tuh???x pnh dgr,,,,hahaah,,,,last2 aku ckp nk tgk "Flat 3A",,,aku ingt kn seram sgt tp mcm hmpeh,,,bosan gler aku tgk,,,(aku mmg x dek perasaan sbnrnyer)hahaha,,bru je lpas mnum td,die g bli plak air ag mse nk tgk wyg tu,,,,mmg pnoh la tngki aku,,,hahaha,,sbau je la tggu cter hbs,,,,
dh hbs tgk tu,,,x tau nk merayap ke mana,,aku ajk la die g bli brg mkck aku pesan,,,bgos die nie,,,ikot je,,,bleh dijdkan tmn utk shoping la,,,,siap teman aku crik selendang ag,,,tp smua selendang pon aku x berkenan,,,hahahakesian je die ikot aku jln,,,
last2 skli,smntara nk tggu mkcik aku amik(kol 5 kot,,,)die ajk p cc,,,,hahaha,,,,bgos gler,,g date kt cc,,,hahaha,,,kelakar doe,,,tp ape2 pon seronok la jgk,,,dpt kuar ngn kau coz dah lme x jmpe kau,,,
thnkz yaw pkcik  fazrul coz tmn aku,,,haha,,,laen kli kuar blnje aku piza plok,,,,hahaha
ok la,,smpi sni je aku mencarut,,,,daaaa,,,,
assalamualaikum,,,

No comments:

Post a Comment