Monday, July 25, 2011

date ngn pkcik fazrul,,,,hahaha

assalamualaikum,,,,,hye,,,
entry nie nk cte psal date aku ngn fazrul,,,sbnr nye bkn date btol pon juz kuar g tgk wyg ngn die,,septot nye rmai yg kene kuar tp smua hmpeh,,,,x jd kuar,,,mcm2 alasan,,,,dh alang2 aku ade kt luar so g je la jln ngn si fazrul nie wat mke x mlu,,,,hahaha,,,,,
1st die dtg je,die suh aku tmn die mkn,,,,lpar nsik kate nyer,,,hahah,,,aku ikot je la,,,,die melantak nsi beriyani,,,aku nie bru lpas melntak jgk kt umh so x mkn la,,,juz mnum teh o ais,,,tgk je la kau mkn,,,,hahahah,,,
pas dh siap2 mkn, g tgk wyg la,,,,ade ke die nk ajk aku tgk cte "Sekali Lagi",,,cter ape tuh???x pnh dgr,,,,hahaah,,,,last2 aku ckp nk tgk "Flat 3A",,,aku ingt kn seram sgt tp mcm hmpeh,,,bosan gler aku tgk,,,(aku mmg x dek perasaan sbnrnyer)hahaha,,bru je lpas mnum td,die g bli plak air ag mse nk tgk wyg tu,,,,mmg pnoh la tngki aku,,,hahaha,,sbau je la tggu cter hbs,,,,
dh hbs tgk tu,,,x tau nk merayap ke mana,,aku ajk la die g bli brg mkck aku pesan,,,bgos die nie,,,ikot je,,,bleh dijdkan tmn utk shoping la,,,,siap teman aku crik selendang ag,,,tp smua selendang pon aku x berkenan,,,hahahakesian je die ikot aku jln,,,
last2 skli,smntara nk tggu mkcik aku amik(kol 5 kot,,,)die ajk p cc,,,,hahaha,,,,bgos gler,,g date kt cc,,,hahaha,,,kelakar doe,,,tp ape2 pon seronok la jgk,,,dpt kuar ngn kau coz dah lme x jmpe kau,,,
thnkz yaw pkcik  fazrul coz tmn aku,,,haha,,,laen kli kuar blnje aku piza plok,,,,hahaha
ok la,,smpi sni je aku mencarut,,,,daaaa,,,,
assalamualaikum,,,

Monday, July 18, 2011

blik umh,,,,,

assalamualaikum,,,,hyep....
best doe,,,aku dh smpi ke ktn pd 16/7 pd pkol 3,,,,hahaha,,,,tau x ape yg aku dgr bleh aku jmpe je "angah makin comel la",,,,hahaha,,,,x bleh bla aku dgr ayt tu,,,,bleh caye ke???enth la,,,haha
ape yg lgi best,smpi2 je owg lyn aku mcm sethn x blik,,,,bg mkn mcm2,,,,durian la,kfc,rojak ayam,nsi ag,,,,smpi diarrhea aku,,,mne x nyer,,mkn durian pastu minum air pepsi,,haha,,,,hbs la aku,,,puas aku thn selera aku mse kt puncak alam,,,blik sini mkin bnyk aku mkn,,,,huhu,,,,kng lau x mkn nnt owg ckp aku x sudi mkn plak,,,haha,,,,
ari 1st smpi x smpt nk rehat,,,trus kuar g jln,,,,ye r,,,cti semggu,,,kene manfaat kan btol2,,,haha,,,,anyway best la,,,,errmmm lg 1,mak aku ckp nk belikan lptop,,,,kn lptop aku ilg,,,tp aku x tau la nk ke x coz kesian kt mak aku,,,,tp lau owg dh nk bg x kn kte nk tolak kan,,,hahaha,,,,
ok la,,,,smpi sini sudah,,,haha,,,daa,,,,
assalamualaikum,,,

Wednesday, July 13, 2011

kwn2,,,,

asaalamualaikum,,,hye,,,
dh lme x update blog,,,fb pon dh jrg2 on9 coz lptop aku ilg,,,,kene curik,,,mengong pnyer pencuri,,,hurmmm,,,ok la,mlas nk cter psal lptop,,,nnt aku sdih,,,
skg aku nk cter psal kwn,,,sbnr nye bkn kwn rpt sgt pon,,,dlm klas pon juz ckp bpe kli sgt,,,,dieowg nie kwn dlm klas BEL311 aku,,,,dak2 laki,,,,aku x phm btol la,,,dieorg nie ssh sgt nk dtg klas,,,,
ape mslh dieorg pon aku x tau,,,aku pnh terpk,,,mslh dieorg lg besar drp mslh aku ke smpi dieorg x g klas,,,hurmm,,,aku slalu jgk antr msg remind dieorg suh g klas tp tau2 je la,,,ego tggi,,,
weh korg,,,,agak2 la wehlau mlas p klas pon,,,,cbe korg ingt balik ape yg mak ngn ayh korg dh buat kt korg,dh bg kt korg sepnjg korg kt U nie,,,,ade x korg pk ape perasaan dieorg klau dieorg tau korg wat perangai mcm nie??
seriously aku tau ade antara korg yg mmg x mnt bidang nie,,aku pon sme,,,aku juz mnt ble prktikal je,,,time theory mmg aku x ske,,,,tp nk wat mcm mne,,,dh tggngjwb kte utk blaja,,,,klau ikot kan perasaan mlas mmg slmenyer x kn berjaya la,,,,
ade jgk di antara korg yg mmg dh naturally pndai tp jgn la smpi x g klas weh,,,sian mdm tu,,,korg tau x ape die pk,,,,die ingt korg mmg x ske die,,,,berkat ckgu tu pnting weh dlm pelajaran,,,aku tgk mdm tu x dek la jht sgt,,,,korg dtg lmbt die still x kisah,,,tp jgn la smpi pijak kepala die,,,,
ok la,,,,pk2 la ek,,,pk makngn ayah,,,pk psal diri kau,,,tlg la berubah weh,,,,korg smua dh besar,,,dh bleh pk yg mne baek,yg mne buruk,,,,
assalamualaikum,,,

Saturday, July 9, 2011

stop la!!

assalamualaikum,,,,
skg kol 2.55 pgi,,,bese wktu mcm nie aku dh tdo,,tp sbb esk cti so ape lg,,OT la,,,hahaha,,,entry aku kli nie psal  owg2 gler yg x hbs2 nk kne kn aku,,,aku ponx phm la apesal dieorg nk kene kn aku,,,ske2 hti je nk gosip kn aku ngn tu la,ngn owg nie la,,,korg ingt aku nie x tau mlu ke???ade yg siap g tulis lg nme si polan 2 kt komen status die,,,!gler ke ape??!!aku pon x phm knp aku dikaitkan ngn si polan 2???mengong kn?!!x psal2 kene,,,!x kn sbb aku duk 1 negeri n 1 daerah ngn si polan 2,,or sbb ari tu kteorg naik bas sme,,,??!tlg la weh,,,2 kli je kot aku ngn si polan 2 naik bas sme,,tu pon x rncg ape2,,juz maen naik je,,,!x kn tu pon nk jd isu,,,!mmg mengong r klau mcm 2,,,
lg 1 yg x bleh bla,ade plak yg ckp die dpt tgk aku ske kt si polan 2 drp cara aku pndg,,,WTH,,,,aku rse aku pndg smua wg sme je kot,,, x dek pon aku beza2 kn,,,smua aku pndg ngn mata yg Allah bgi nie,,,x dek plak smpi gne kanta pembesar ke ape ke,,,!!korg2 smua tu,,,plizz la stop kn gosip2 yg mengarut nie,,,serabot tau x!nk wat keje pon ssh,,,asl ade si mpolan 2 kn dpn mte,ade la mulut2 longkang yg menegur,,,serabai btol,,,
ok la,,,mlas dh aku nk bebel bnyk2,,dh mcm mk cik dh aku rse,,,haha,,,
daa,,,assalamualaikum,,

Friday, July 8, 2011

perasaan,,,,

assalamualaikum,,,bnyk plak entry aku wat ari nie,,,bosan lorh,,haha,,,
ok ape yg korg phm psal perasaan ???lbh specific is feeling of love,,,,hurmm,,,klau aku,aku kurg phm psal perasaan nie coz aku x pnh bercinta,,,hahaha,,,
aku nk tnye pendpt korg,,,klau kte ske pndg owg tu,,ske tgk perwatakan die ade kah itu di pnggil cinta???klau kte carng psal seseowg tu adakah itu dipnggil cinta???klau kte ske tgk gmbr owg tu,adakah itu di pgil cinta???mcm mne kte nk tau kte dh jtuh cinta kt owg tu??mcm mne kte nk pstikan mmg die utk kte???ade x ape2 sign yg menunjukkan die mmg cinta kite???bleh ke cinta tu timbul disebabkan owg2 yg slalu kene kn die ngn kte???


arrghhh,,,bnyk nye soklan aku,,,tp seriously aku nk tau,,,myb sbb aku tkut aku dh jtuh cinta tp aku x psti btol x aku nie coz aku kdg2 gler skit,,,hahaha,,,klau korg sggah blog aku,kongsi laa pendpt n pndgn korg,,,nk tau sgt nie,,,haha,,,ok la,,,ape2 pon thnkz yaw!,,,
daa,,,,assalamualaikum,,,

test!!

assalamualaikum,,,hyep
nie aku bru blik dri test,,,,kn aku ade ckp yg aku ade test ari nie,,,(dlm entry mlm smlm),,,ari nie test cardiovascular and hematology nursing,,,bapak la,,,ble time bce mmg ssh gler r nk phm,,,1 hndout amik mse lbh kurg 1 jam lebih,,hahaha,,,gler lme kn,,,
bg aku x kisah la amik mse bpe lme pon as long as aku phm,,,,x kisah la lau x smpt nk hbs kn smua hndout2 tu,,,,tp alhamdulillah la aku smpt hbs kn smua n phm jgk la ape yg aku bce coz aku stat stdy awl,,dh x mcm last sem(esk exam ari nie bru bce),,,,hahaha
td msuk je dewan tgn aku mengeletar gler,,,,haha,,,nk tulis nme pon dah mcm owg parkinson,,haha,,,bkak2 je krts soklan nsib baek soklan die bleh thn la,,x dek r ssh sgt n x dek la ssh sgt,,,,tp yg pling bersyukur nyer soklan yg kuar td ade jgk la yg sme ngn soklan past year,,nsib la kwn aku dh tlg wat smlm n aku jus bce je,,haha,,,thnkz a lot to nor syahirah mohd zakaria sb tlg crik smua jwpn smlm ek,,,luv u la,,,haha,,,ok la,,,smpi snie je,,,daaa,,,
assalamualaikum,,,
nie la die syahirah tu,,haha,,,,thnkz beb,,,

x phm la!!!

assalamualaikum,,,,hyep,,
sblom tdo mlm nie aku nk luah kn aku pnyer perasaan skit,,,
aku x phm btol la owg2 skg nie,,,,plik gler,,,aku nk tnye,,,korg bleh terima x klau ade owg ckp korg ske kt seseowg 2 bler die tgk dri mate korg???klau aku x leh terima lngsg,,,,tau knp??coz aku x phm ape mksud die die dpt tgk dri mate kite??is it like when we looks at some1 thats mean we love them???it ridiculous,,,,aku nie dh la jnis yg slalu ske pndg owg,,,x kn la owg nk ckp aku ske smua owg yg aku slalu pndg 2??mmg gler r,,,,x dek otak btol klau sape yg ckp mcm 2,,,,huhuhu
pastu ade plak yg ckp owg laki nie bleh tau perasaan kte bler dieowg tgk mte kte,,,,btol ke??hurmm,,aku rse x btol sbb aku pnh kene tp smua mnde yg dak 2 ckp x btol pon,,,hahaha,,,
ok la,,aku nk tdo dlu,,,actually esk aku test(smpt ag update blog kn,,hahaha)wish me luck tomorow,,,,daa,,assalamualaikum,,,

Tuesday, July 5, 2011

lelaki idaman,,,,hahaha

assalamualaikum,,,,hyep,,,x dek keje doe aku ari nie,,,dok update blog je la,,,cter ngarut2 je,,hahaha,,,now aku nk kongsi ciri2 lelaki idaman aku,,,korg msti ade ciri2 lelaki idaman kn???aku pon ade,,,
1st,lelaki 2 kene ade didikan agama  yg ckup utk bimbing aku,,,seriously aku mengaku yg aku nie bkn alim sgt,,,,so aku nk suami yg bleh bimbing aku,,,
2nd,aku nk lelaki 2 msti hormat mak ngn ayh aku,,,treat dieowg mcm mak ngn ayh die coz aku syg sgt kt mak ngn ayah aku,,,adik2 ngn akak aku pon die kene baek,,,
3rd,lelaki 2 kene ade pekerjaan yg tetap(x smsti nyer gji bsar juz keje yg ok utk sara kehidupan)
4th,klau bleh aku nk lelaki yg bleh mengalah,phm n bertolak ansur ngn perangai aku,phm2 je la,,,aku nie dh la degil gler,,,klau dpt psgn yg degil jgk x ke hncur jd nyer,,,lg 1,aku x ske owg yg terlmpau kongkong hdup aku,,rimas doe,,hahaha,,
tu je kot ciri2 lelaki yg aku nk cari,,,psal rupa aku x kisah,,,asal kn sdp mate memandang dah ok,,,sejuk tapak kaki,,hahaha,,,tp aku pnh jgk terpkir,,,ble la aku nk jmpe owg yg btol2 baek mcm nie,,,hurmm,,,,bler la agk nya aku akn jmpe owg mcm nie,,,tp wat mse skg nie pgangan hdup aku,,,aku x kn cri cinta,,,klau ade jdoh ade la,,,
actually,aku pnh jgk mnt ngn owg2 kt sekeliling aku,,tp juz stkat mnt tgk die je la,,,x dek la smpi nk g ngorat2 die,,,2 x tau mlu nme nyer,,,,pnh jgk berangan owg 2 akan jd psgn aku,,,tp dlm mmpi je kot,,,hahahhaah...ok la,,,x nk la aku melalut pnjg2,,,,mcm owg sengal je aku ase,,,,assalamualaikum,,,

myself,,,,=)

assalamualaikum,,,,hye,,,,ari nie aku bosan gler coz 1 hri x dek klas,,,x tau nk wat ape,,,so aku nk mengarut sikit psal diri aku,,,hahaha,,,,
ok 1st skli aku nk knl kn diri aku,,,,nme aku Laila Nur Nahar Bt Abd Jabbar(nahar still nme aku,not my father's nme ok,,,)korg tau x ape mksud nme aku nie,,,biar aku bgtau,,mksud nyer is mlm cahaya siang,,,aku nie ank ke-2 dri 5 beradik,,ade yg ckp ank no 2 nie mnje sikit,,,btol ke??mmg pon,,aku mengaku yg aku nie mmg mnje gler,,,spnjg aku duk kt uitm nie,tiap2 ari aku call mak aku,,nk kuar mne2 pon ckp kt mak wlaupon juz g psar mlm kt fasa 2 tu,,haha,,,kuar uit bank n bli brg2 pon aku msti nk tnye mak aku dulu,,,haha,,,ngade kn,,,,klau aku blik kg mmg best r,,,ape yg aku nk smua dpt,,,adik2 pon kalah,,,klau ade keje kt umh msti akak aku je yg wat,,sian die,,,,klau mak aku marah sikit pon aku dh merajuk,,,enth la knp,,,huhuhu,,,

 haaa,,ni time aku g joging ngn kwn2 aku,,,,bkn joging sgt,juz nk amik gmbr je,,,hahaha

yg nie plak mse BOJ(bulan orientasi junior)

wrne kegemaran aku biru but aku x tau la apesal brg2 aku bnyk yg wrne pink,,,,korg tgk la,,background aku pon ade pink,,,hahaha,,,ade owg ckp aku nie mmg pemint pink,,haha,,,enth la,,,aku pon x tau tp yg pasti biru still di hati,,,pasal prngai aku,,,hurmm,,,nk ckp pon x reti,,,aku mengikut ape yg owg ckp la,aku nie grg,,,ske mrh2,,,for example,ari tu pnh sekli aku jerit mse ade klas coz klas 2 mmg bisg gler,,,aku x bleh lngsg duk dlm keadaan yg serabot,bising,,aku cpt rimas,,,tp grg2 aku nie,ade jgksensetif sbnr nye,,,aku cpt sgt nk nangis,,klau ade owg yg mrh2 aku aku nngis r,,,hahaha,,wlau apa pon,im proud to be myself,,,,ok la,,,smpi snie aje,,,daa,,,assalamualaikum,,,

Sunday, July 3, 2011

hitam manis,,,,

assalamualaikum,,,,haa,,entry kli nie psal lgu si hitam manis nie,,,lgu lme tp best,,, 




Hitam manis hitam manis
Yang hitam manis
Pandang tak jemu pandang tak jemu
Yang hitam manis pandang tak jemu

Hitam manis hitam manis
Yang hitam manis
Paras mu cantii buah hati ku
Sian dan malam selalu ku rindu

Di waktu bulan terang cuaca aaa...
Ku pejam mata tapi tak lena
Yang hitam manis datang menjelma
Yang hitam manis datang menjelma
Kenangan yang menggoda
Aku teringat pandang pertama

Hitam manis hitam manis
Yang hitam manis
Pandang tak jemu pandang tak jemu
Yang hitam manis pandang tak jemu