Monday, June 27, 2011

background baru,,,,frog,,,,,haha

assalamualaikum,,,,hye,,,dh lme aku x update blog nie,,,bz gler dow,,ngn assgmnt nyer bertmbun,,huhu,,,ok,,ari nie aku nk tulis entry psal katak,,,(dh x dek mnde  nk ckp kn),,,,haha,,,serius aku mmg ske gler ngn katak,,,kiut gler,,,nk2 yg wrne cntik2 tu,,,lg la kn,,,,tp klau yg bsar sgt mcm kodok 2 mmg r geli,,,haha,,,tgk r,,,smpi background pon gmbr katak,,,haha
cantik kn,,,,mata bulat,,,,
nie pon cntik jgk,,,,
ok la,,nie je nk ckp,,,juz nk knl kn katak2 yg comel nie,,,haha,,,ok,,,assalamualaikum,,,

2 comments:

  1. adehhh laila...
    seram lak aq tgok mata katak2 tuh...
    cam nak terkam org..(walaupon dye kecik dari aq,aq bayangkan cam dye ag besar dr aq)
    hahaha...seyez , aq anti binatang yg lembik2 nih...eeeee....
    paper pon tahniah weyh..
    katak dah berjaya menambat hati kow...

    ReplyDelete
  2. hahaha,,,,sowie la wat kau geli,,,,,hahaha,,,,comel sgt si katak nie,,,,hahaha

    ReplyDelete