Sunday, May 15, 2011

knp ngn aku nie?????

assalamualaikum,,,,hye,,,,,ari nie kerap la plak aku tmbh entry aku,,,,,aku pon x tau la knp ngn aku ari nie,,,,huhu,,,hti aku mcm x tenang,,,,,giler agk nyer,,,,,
aku asyik nk msg je ngn sorg hamba Allah nie,,,,enth la,,,ble aku msg ngn die rse hppy pon ade gak,,,,die bleh wat aku tersenyum ngn msg2 die yg mengarot tu,,,,haha,,,ble die x blas msg aku,aku ase nk mrh,,,,,tp kdg2 aku terpkir jgk,,,aku x ptot asyik msg ngn die je,,,kteorg kn kwn je,,,x yah la smpi ari2 nk msg kn,,,,,hmmmm,,,,,enth la,,,aku pon x phm ngn diri aku,,,,nk ckp aku ske kan die???tp die x dek ciri2 lelaki yg aku nk,,,,,arrgghhh,,,,geram btol ngn perasaan nie,,,,,benci nyer aku,,,,


npe la kau baik ngn aku???bler aku mrh kau kau still ag gelak2,pjuk aku,,,,kau pon asyik lyn je aku msg ngn kau,,,,x phm aku,,,,,24 jam kau blas msg aku,,,,,,kau tau x kau dh ssh kan aku,,,,,,arrrgghhhhh!!!someone plez help me,,,,,,huhuhu,,,,korg rse aku nie dh jtuh cinta ke ape???ke aku yg sewel???hmmm,,,enth la,,,aku serahkn kt Allah je,,,,

4 comments:

  1. ehem,,abez laa..mcm sy thu je siape dh curik aty kwn sy niii :))

    ReplyDelete
  2. sape???kau ckp je tau,,,,sje je nk kene kn aku kn,,,,

    ReplyDelete
  3. hehehe..mne ade ,, ak thu laa,,thu la sgt,,hahah

    ReplyDelete