Sunday, May 15, 2011

kawan sye yg paling baek and sweet,,,,haha,,,,,=P

assalamualaikum smua,,,,dh lme x bkak n update blog nie,,,,bese r,,,kn cti,,,so kene la hbs kan mse dgn bijak coz cti skjp je,,,haha,,,,,

okay,,,entry kli nie aku nk cte psal kwn aku yg sorg nie,,,,,sbnr nyer kwn sklh rndah,,,die pon dh x ingt sgt dh kt kwn2 die mklum la owg tue,,,,haha,,,,,nme kwn aku nie zaher fasha,,,tp aku x tau la plak bin ape sbb mlas nk soal bnyk2 kt die,,,,,klau korg x knl die myb korg ingt die nie dak nakal,,,haha,,,,tp sbnr nyer die nie baek (aku puji ikhlas nie),,,,dh la ensem,,,(sikit la,,haha),,,

die nie stdy kt kemaman,,,,tp tiap2 hujung mggu msti blik,,,bese la kuantan ngn kemaman kn dkt je,,,time die blik die slalu tlg ibu ngn abah die kt kdai,,,anak baek,,,,die pnh ckp,,,dlm keluarga die sorg je anak lelaki,,,so tggngjwb die untk jd baek n tlg family die,,,die ade 4 adik beradik n die yg ke-3,,dlm family die smua owg syg die coz die kn ank n adik yg baek,,,,=)
nie la si zaher tuh,,,mke bajet gler an,,,,haha,,,,,,

korg nk tau asal aku dok puji die dri td,,,???die nie slalu gak la tlg aku time aku mntk tlg n cite mslh aku kt die,,,,die pnh cool kn aku time aku nangis sbb x dpt wat OSCE(entry lpas),,,,die msg ngn aku spnjg aku duk dlm bas nk blik ke puncak alam utk dftr,,,,bleh dikatekan kwn terbaek la,,,,x menyesal pon knl ngn die,,,,biar pon die ckp die x knl aku tp aku x kisah,,,,kn bleh knl jgk nnt,,,,,

aku slalu gk msg ngn die,,,tp pokai r jgk coz die dh la pkai mxs,,aku clcm,,,,bleh dikatekan topup RM10 tu bleh hbs dlm mse sehri je,,,,haha,,,,aku ckp kt die,,,die nie pnyer r prihatin die g renew no clcm lme die,,,so bleh la aku jimat skit msg ngn die,,,,hahahaha,,,,,

 yg nie wat2 cumil plak,,,haha,,,,tp serius aku ckp die mmg baek,,,,sape nk knl ngn die bleh la,,,,still single n available,,,,kn zaher,,,,haha,,,

dh la aku x nk puji bnyk2 sgt,,,nnt lau die terbce bngga plak die,,,haha,,,,walau ape pon ske la dpt knl ngn kau En.Zaher Fasha,,,,,ngee~


6 comments:

  1. puji lebeyh2...
    dalam tuh laila...
    hehe

    ReplyDelete
  2. 2 la ,, puji lebey ade maksud 2 , hahahah

    ReplyDelete
  3. ahaa.. gossip gurlz.. like2...
    teman tapi mesra ker awok.. haha

    ReplyDelete
  4. isshh killa ngn mieyas nie,,,puji pon x leh,,,
    fatinfathan,,,x dek mkne nyer tmn tp mesra,,,teman bese sje,,,

    ReplyDelete