Monday, May 30, 2011

aRiF zAkUaN,,,,

assalamualaikum,,,hye,,,,dh lme x update blog nie,,,bese r,,pnt,,,nie pon bru hbs prtikal,,,,huhu,,,prktikal bez sgt,,,,aku jge wad 1 kt hospital kajang(wad surgical orthopedik),,aku jge kt cubical 5,,,kt cubical nie patient die smua bez2,,,ade pk cik mahmud,,uncle tan,uncle rajan,uncle veenu and pling special arif zakuan,,,,,,dieorg smua gmpak2,,,uncle rajan,uncle veenu ngn pkcik mahmud slalu dok nyanyi nme aku,,,"lela me lela,kesi hu lela"haha,,lgu hndustan tuh,,,uncle tan nie nk jdkn aku ank angkt coz an die x lyn die,,,die slalu pggil aku ank,,tiap2 ari call,,,tnye kabar,,haha,,,

arif zakuan,,,umo die bru 26,,,korg tau x knp aku ckp die nie pling special???siap wat tittle entry ag,,,arif zakuan nie hmba Allah yg pnh wat keslhan dlu(phm2 je la ek) tp skg aku tgk die dh insaf,,,kesian die,,,korg x yh  tau la ape kslhn die,,,biar aku je yg tau,,,hkman die pon hkman pling berat,,,korg teka la sndri,,,
serius aku tgk die dh insaf,,,tiap2 ari die nsht kt aku spya x hmpa kn mak ngn ayh,,,,suh jgn tinggal solat,,blaja btol2,,,aku kdg2 sdih mengenang kn kisah die,,byg kn la,,umo bru 26 dh kene hkman mcm tu,,,tp die pnh ckp,,"die redha,,,dh mmg tu yg tertulis utk die,,,nk nangis pon x gne,,,bkn bleh n undur mse,,Allah lg sygkan die",,,mse die ckp tu aku pndg je mte die,,mmg bergenang air mte die,,,

ade kwn2 aku yg shift ptg x ske die,,aku pon x phm knp,,,ade yg ckp die gtal,,,aku x cye ape dieorg ckp,,,ade plak kwn2 aku siap doakn die supaya dikenakn hkman tu cpt2,,,x baek la,,,kdg2 aku n mrh jgk dgr ape yg dieorg ckp,,die dh insaf,,x leh ke maafkan die,,bg die peluang bina hdup bru,,,,setiap manusia pon pnh melakukan kesilapan,,,sedangkan nabi ampunkan umat,,nie plak kte sesame manusia,,,
arif nie blom wat rayuan lg,,,tp aku hrp sgt rayuan die diluluskan,,,tiap2 ari aku doakn utk die,,korg tlg la doakn utk die jgk,,,wlaupon die pnah wt jht tp klau die dh btol2 taubat n insaf x slh kte maafkn die,,,

hari last aku prktikal aku rse sdih sgt nk tggl kn wad nie,,,air mate aku menitis sbb dh x dek owg nk nsht kn aku,nk nyanyi utk aku,,,

"Allah berkuasa mutlak menurunkan apa jua bencana dan Dia juga yg dapat melindungi seseorang itu dari bencana yang ditetapkan.Maka tidak ade daya upaya yang dapat dilakukan manusia kecuali berdoa memohon perlindungan daripada-Nya."
 
okay la,smpi sni je dlu entry aku,,,hope rayuan arif diluluskan n klau diizinkn Allah aku akn jmpe die lg nnt,,InsyaAllah,,Amin,,,,



Sunday, May 15, 2011

knp ngn aku nie?????

assalamualaikum,,,,hye,,,,,ari nie kerap la plak aku tmbh entry aku,,,,,aku pon x tau la knp ngn aku ari nie,,,,huhu,,,hti aku mcm x tenang,,,,,giler agk nyer,,,,,
aku asyik nk msg je ngn sorg hamba Allah nie,,,,enth la,,,ble aku msg ngn die rse hppy pon ade gak,,,,die bleh wat aku tersenyum ngn msg2 die yg mengarot tu,,,,haha,,,ble die x blas msg aku,aku ase nk mrh,,,,,tp kdg2 aku terpkir jgk,,,aku x ptot asyik msg ngn die je,,,kteorg kn kwn je,,,x yah la smpi ari2 nk msg kn,,,,,hmmmm,,,,,enth la,,,aku pon x phm ngn diri aku,,,,nk ckp aku ske kan die???tp die x dek ciri2 lelaki yg aku nk,,,,,arrgghhh,,,,geram btol ngn perasaan nie,,,,,benci nyer aku,,,,


npe la kau baik ngn aku???bler aku mrh kau kau still ag gelak2,pjuk aku,,,,kau pon asyik lyn je aku msg ngn kau,,,,x phm aku,,,,,24 jam kau blas msg aku,,,,,,kau tau x kau dh ssh kan aku,,,,,,arrrgghhhhh!!!someone plez help me,,,,,,huhuhu,,,,korg rse aku nie dh jtuh cinta ke ape???ke aku yg sewel???hmmm,,,enth la,,,aku serahkn kt Allah je,,,,

kawan sye yg paling baek and sweet,,,,haha,,,,,=P

assalamualaikum smua,,,,dh lme x bkak n update blog nie,,,,bese r,,,kn cti,,,so kene la hbs kan mse dgn bijak coz cti skjp je,,,haha,,,,,

okay,,,entry kli nie aku nk cte psal kwn aku yg sorg nie,,,,,sbnr nyer kwn sklh rndah,,,die pon dh x ingt sgt dh kt kwn2 die mklum la owg tue,,,,haha,,,,,nme kwn aku nie zaher fasha,,,tp aku x tau la plak bin ape sbb mlas nk soal bnyk2 kt die,,,,,klau korg x knl die myb korg ingt die nie dak nakal,,,haha,,,,tp sbnr nyer die nie baek (aku puji ikhlas nie),,,,dh la ensem,,,(sikit la,,haha),,,

die nie stdy kt kemaman,,,,tp tiap2 hujung mggu msti blik,,,bese la kuantan ngn kemaman kn dkt je,,,time die blik die slalu tlg ibu ngn abah die kt kdai,,,anak baek,,,,die pnh ckp,,,dlm keluarga die sorg je anak lelaki,,,so tggngjwb die untk jd baek n tlg family die,,,die ade 4 adik beradik n die yg ke-3,,dlm family die smua owg syg die coz die kn ank n adik yg baek,,,,=)
nie la si zaher tuh,,,mke bajet gler an,,,,haha,,,,,,

korg nk tau asal aku dok puji die dri td,,,???die nie slalu gak la tlg aku time aku mntk tlg n cite mslh aku kt die,,,,die pnh cool kn aku time aku nangis sbb x dpt wat OSCE(entry lpas),,,,die msg ngn aku spnjg aku duk dlm bas nk blik ke puncak alam utk dftr,,,,bleh dikatekan kwn terbaek la,,,,x menyesal pon knl ngn die,,,,biar pon die ckp die x knl aku tp aku x kisah,,,,kn bleh knl jgk nnt,,,,,

aku slalu gk msg ngn die,,,tp pokai r jgk coz die dh la pkai mxs,,aku clcm,,,,bleh dikatekan topup RM10 tu bleh hbs dlm mse sehri je,,,,haha,,,,aku ckp kt die,,,die nie pnyer r prihatin die g renew no clcm lme die,,,so bleh la aku jimat skit msg ngn die,,,,hahahaha,,,,,

 yg nie wat2 cumil plak,,,haha,,,,tp serius aku ckp die mmg baek,,,,sape nk knl ngn die bleh la,,,,still single n available,,,,kn zaher,,,,haha,,,

dh la aku x nk puji bnyk2 sgt,,,nnt lau die terbce bngga plak die,,,haha,,,,walau ape pon ske la dpt knl ngn kau En.Zaher Fasha,,,,,ngee~


Tuesday, May 3, 2011

hindustan mari,,,,hehe,,,,,

assalamualaikum,,,,,hye,,,dh lme x update blog,,,,,nie yg the latest kot,,,nnt myb lmbt r nk tggu update coz nk blik kg,,,lg la x dek mse nk update,,,,hehe,,,,hri nie entry aku psal cte hndustan,,,,,ngee~,,,,utk pengetahuan korg,kwn2 aku pggil aku nie hantu hndustan(mmg mnt gler r tgk cte hndustan),,,,hehe,,,,,aku x kire r ngn sape2 pon aku akn jmpe asal kn die ade cte hndustan,,,,,tp bese nyer org yg aku knl je la,,,x dek r smpi org x knl pon aku mntk,,,,,aku mnt cter yg SRK berlakon,,,best gler,,,,,hehe,,,,,klau die berlakon mmg real,,,,,klau nangis lagi real,,,,,,haha,,,
 nie salah 1 filem favourite aku,,,mmg best gler cte nie,,,tp x best nyer last skli SRK mati,,,,hummm,,,kesian,,,,
klau pelakon pompuan plak aku ske pretty zinta sbb die comel sgt,,,dh la putih,,,ade lesung pipit plak 2,,,,lg la comei nyer,,, dlm cte Kal Ho Na Ho nie pon ade jgk pretty zinta,,,,,,tu yg cumil tu,,,,
 aaaa,,,,filem nie pretty zinta ngn boby deol berlakon,,,filem nie mmg sweet gler,,,,nme filem niie soldier,,,,,ske aku,,,yg laki grg2 yg pompuan comei,,,,,haha,,,,
tu je la ase nyer nk cter,,,,,hehe,,,ok la,daaaa,,,,assalamualaikum,,,,,