Thursday, April 14, 2011

sepupu2 kecik

hye,,,,assalamualaikum,,,,,skg nie aku nk cte skit psal spupu2 aku tp bkn smua,,,juz yg kecik2 je,,,,klau nk cte psal smua sepupu mmg x kn hbs(smua sepupu ade 20 org),,,,first skli aku nk cte psal sepupu terbru,,,,nme die ahmad daniel,,,,,dah nme pon ahmad danial of coz la laki kan,,,,,die bru lahir thn lpas bln 10,,,,skg umo die bru 7 bln,,,,,mke die nie mcm cine sbb mak die cine muslim,,,,mate mmg sepet r,,,,,aku dh lme dh x jmpe die nie,,,,(x dek cti nk blik),,,enth2 nmpk aku nnt tros nangis,,,,(tkot kene cucuk),,,,hehe,,,,mak aku ckp si danial nie dh mkin sedap dipndg(besar la),,,mne x nyer,,,1 hri minum susu smpi 2-3 botol,,,,hehe,,,

nie la ahmad danial,,,,putih kn,,,mcm anak cina,,,,tp mmg ade keturunan cine pon,,,,hehe,,,rndu kamoo

ok,,,,next is aisyah,,,,or echah,,,,bdak nie pon mcm cine tp lbh kpg]d jepon,,,so aku pggil die jepon,,,mak ngn ayh die dua2 org melayu tulen,,x dek kacuk2,,,,tp x tau la knp bleh die nie smpi ad gye jepon,,,,haha,,,,mate die pon sepet,,,,jepon nie ske sgt menjerit,,,x dpt ape2 je msti jerit,,,,kdg2 geram jgk aku tp pk die nie kn bdak lg,,,,aku bwk g kdai pon nangis,,,,hiiisshhh,,,enth la,,,myb dieorg nie tkot ngn aku,,,kn jarang jmpe aku,,,x bese,,,lg pon aku kdg2 sje wat2 grg dpn dieorg,,,mlas nk mnje2 kn,,,,hehe,,,
nie die jepon,,,,hehe,,,nie gmbr rye thn lpas,,,,tgk puting die msti x kn hilang dri mulut tu,,

last but not least is nurul ain or "pendek"(nme mnje),,,,ain nie sepupu aku yg paling aktif,,,,bygkn la,,,umo bru 5 thn dh pndai nynyi mcm2 lgu,,,jiwang,owg putih,hndustan,,,,klau bab2 menari lg la lju,,,,mulut die lau dh stat ckp non stop,,,hehe,,,die nie sorg je yg x tkot ngn aku,,,,slalu cri psal ngn aku ade la,,,,,tp aku x kisah,,,aku pon ske jgk menyakat die kdg2,,,die jgk la sepupu aku yg pling rapat ngn family aku coz akak aku ngn die dah mcm anak ngn mak,,,(org ckp la) x leh dok jaoh,,,mne ade akak aku ade la die,,,,die jgk la yg paling untung sbb die dpt iot kteorg g mne2 pown,,,,mak ngn ayh aku pon mnje kn die,,,,(jelez la jgk),,,
 
nie pown gmbr rye thn lpas,,,,dlm gmbr nie die cover malu,,,,tu nmpk mcm baek je,,,haha
aku rndu sgt kt dieorg nie,,,,tp x pe,,,esk aku dh nk blik,,,hope dpt la jmpe dieorg utk lpas kn rndu,,,ade lg sepupu aku yg kecik2 tp x dek gmbr la,,,nnt lau ade gmbr aku tnjuk kt korg,,,,

No comments:

Post a Comment