Saturday, April 23, 2011

rainbow gurlz,,,,=P

assalamualaikum,,,,,hye,,,sht x???Alhamdulillah ari nie dh hbs 2 paper utk final,,,,1 paper CTU 151(tamadun islam),,,1 ag paper NUR 151(pharmacology),,,Alhamdulillah,,,dua2 paper nie aku dpt jwb,,,,ade jgk yg aku goreng,,,tp x tau la masak ke x,,,,haha,,,,,jgn hangus sudah,,,,

pgi2 sblom g klas nie r keje aku,,,bergmbr,,,kesian kwn2 aku,,kene tggu aku,,,,hehe,,,,

ari nie aku g exam pkai bju bru(tp x dek r bru sgt),,,,selendang pon bru,,,,(bli semlm),,,bese r,,,,smgt exam,,,,ooppsss,,,,lpe plak,,,sandal pon bru bli,,,,,sandal lme dh rosak,,,huhu,,,,ade kwn2 aku ckp bju aku mcm pelangi,,,huhu,,,siap pggil aku rainbow ag,,,,x bgos btol,,,,,=p,,,,,,aku rse bju aku juz ade 2 color je,,,x dek r smpi 7 color mcm pelangi,,,,,haha,,,,aku x tau sbnrnye nk cite ape,,,huhu,,,so smpi sni je la,,,drp aku terus merapu nnt,,,,huhu,,,k la,,,,assalamualaikum,,,,,=P
gmbr yg nie dh mcm gmbr pasport dh,,,,,siap ade latar biru ag,,,haha,,,,,nie smua keje kwn aku si Syahirah tu,,,,


1 comment: