Saturday, April 30, 2011

kesian abh ngn mak,,,,,=(

assalamualaikum,,,,,dh lme x update blog nie,,,x dek mse lorh,,,nie bru lpas hbs paper,,,,lgpon x tau nk update pasal ape,,,,,,huhu,,,,,ari nie aku rse serba salah sgt sbb aku terpkse mnyusahkn mak ngn ayah aku utk amik brg2 aku 4 this semester break,,,padahal cti 2 mggu je pon,,,,(x smpi pon sbnrnye),,,,nie smua gara2 pihak kolej x bkak stor utk kiteorg smpan brg,,,,dieorg ckp just bkak utk dak2 yg duk kt sabah ngn sarawak je,,,,,hmpeh die,,,,,mcm la kteorg yg lain nie duk kt area klang je,,,,,x pk lngsg,,,,puas jgk aku cari jln utk elak kan mak aku drp dtg,,,,mklumla,,,kteorg bkn org kaye,,,,,tkot ayh ak xdek duit je mse tu,,,,tp dh x tau sgt aku call mak aku ckp psal nie,,,,,mak aku ckp x pe la,,,ayh aku dtg amik,,,tp aku still rse serba salah sbb nnt of course la ayh ngn mak kene antr aku dtg sini blik kn,,,klau x x kn aku nk angkut brg2 aku tu naik bas,,,,,hmmmm,,,ssh btoi,,,,,aku dftr 15/5,,,,tp sehri sblm tu akak aku dh hbs blaja,,,,so mak ngn ayh aku kene naik pD 14/5,,,,,,x ke menyusahkan gler2,,,,,mengongong btol,,,,,,mak,,,,abah,,,maafkan angah sbb slalu menyusahkan,,,,='(

No comments:

Post a Comment