Tuesday, April 19, 2011

kengkawan yg mcm hmpeh,,,,,

assalamualaikum,,,,ari nie aku nk cter skit psal kwn2 yg perangai nyer mcm hmpeh,,,,,korg penah ade x kwn yg mcm nie????kwn yg asyik nk suh kte je tnye kabar die,,amik berat pasal die tp die jgn kate nk call,,msg pon x pnh,,,,,aku ade la beberape org kwn mcm nie,,,,,aku knl dieorg mse aku keje part time lpas SPM (crik duit shopping),,,,mse keje mmg baek gler r,,,,,siap berpangkat adik akak,adik abg,,,tp ble aku dh dpt msuk UiTM nie kteorg dh kurg skit,,,,,ade la jgk 1 "akak"aku tu keje part time jgk,,,die dpt UUM,,,die nie lg la,,,,,dh msuk lngsung x msg,x call,,,bygkn la,,,padahal mak die ngn mak aku kwn,,,enth,,,myb sbb die pndai,,comei,,cntik,,,sbb tu x nk lyn aku,,,,
1st aku x kisah sgt,aku call je dieorg sbb ingt dieorg x dek krdt ke,bz ke,,,,,tp skg nie ble aku call je dieorg x nk angkt,,,ade yg off fon,,,,aku pnh jgk nangis sbb dieorg nie,,,(poyo jerk),,,mne x nyer,,dlu keje 12 jam ngn dieorg je,,,skg dh x dek,,tp x pe r,,,
 so skg aku dh jnji pada diri aku aku x kn call or msg dieorg lg,,,lntk r,,,mmg r rindu tp nk wat mcm mne,,,,,dah dieorg yg x nk kwn,bkn aku,,,,,so korg2 klau nk kwn tu pndai2 la pilih ek,,,jgn jd mcm aku,,,,seriously aku menyesal knl ngn kwn2 aku tu,,,,Mr.S,Mr.N,Mr.R and Miss H,,myb korg bkn kwn sejati aku,,,,,GOODBYE FOEREVER!!

No comments:

Post a Comment