Wednesday, April 20, 2011

hot couple of the year,,,,ngee~

assalamualaikum,,,hye,,,,,ary nie aku nk list kn couple2 yg hot utk thn 2010,,,hehe,,,,,first skli aku nk umum kan tmpt ke lima jtuh kpd blind couple,,,haha,,,,dieorg nie buta tp still nk nmpk macho,,,,hehe
nie la die gmbr blind couple tu,,,,ape pndpt korg???yg laki rndh skit tu adik aku,,,,muhammad qusri,yg tggi tu sepupu aku,,,,,ahmad ridhuwan,,,


4th prizes dimenangi oleh shy2 couple,,,,hehe,,,,couple nie nie dipanggil shy2 coz mke lelaki tu nmpk mcm mlu2,,,hehe,,,aku knl kn,,,,yg laki tu pkcik aku,,,,mmg pkcik terbaek r,,,,nme die khairul nizam,,,single but not available,,,,hehe,,,yg gurl tu plak akak aku,,,,die nie nk ckp single x jgk,,,nk ckp dh berpnyer pon x jgk,,,enth la,,,,,huhuhu,,,nme die laily nor or lily,,,,,

ok,,,utk tmpt ke-3 dibolot oleh papa and baby,,,,hehe,,,,,cute papa nya,,,opppsss,,,slh,,,baby nyer,,,,

 tgk la mke baby nyer,,,,,sepet mate,,,,hehe,,,mke papa nyer mke geram,,,,hehe,,,,nie pkcik aku,,,,mohd azri,,,,dah married ok,,,,isteri die cina muslim,,,,ank die yg comel nie nme ahmad danial,,,,ske sgt menjerit,,,,,
haha,,,,,stop utk 3rd place,,,,

utk 2nd place psgn romantis,,,,tp romantis nyer x tertonjol sgt,,,,hehe,,,,,2nd place was won by mrs noraini and mr,mohd razali,,,,tgk mke mcm terpkse je,,,hehe,,,x ikhlas nie nk amik gmbr,,,,hehe,,,dieorg nie pkcik n mkcik aku,,baek dow,,,duit rye slalu dpt bnyk,,,hehe
the last but not least,,,the MOST HOT COUPLE is,,,,,,
abd jabbar and norhayati,,,tgk,,,ade mklu2,,,x dek kn,,,,,,nie la nme nyer KASIH SAYANG,,,,nie mak ngn abah aku,,,,,luv them very much,,,,muaahhh,,,,,
ok la setakat nie je koleksi hot couple yg aku ade,,,,,aku bkn sje2 nk tlis nie,,,just nk knl kan family aku,,,nnt ade mse aku knl kan yg lain lg,,,,klau ikot kan rmai ag yg aku blom knl kan,,,nnt la ek,,,,ok la,,,,,daaaa,,,,assalamualaikum,,,,,


2 comments: