Friday, April 22, 2011

baby cumillll,,,,,,,

hye,,,,assalamualaikum,,,,,ari nie aku x tdo,,,hjt nyer nk stdy tp ter stdy fb la plak,,,,,,huhuhu,,,,,aku on9 fb smpi kol 3.30am,,,,ade r friend aku nie bru msukkan gmbr anak sepupu die,,,,bru ke???hmmmm,,,aku pon x pasti,,,myb aku bru perasan kot,,,,haha,,,,baby nie cumill sgt,,,smpi aku geram gler tgk die,,,hehe,,,,,tgk gmbr pon nk cubit2 ase,,,lau aku dpt jmpe die xtau la,,,,hehe,,,,dh la kecik mcm patung barbie,,,,,putih lak tu,,,,,mmg geram la,,,,,hehe,,,,
 
nie ha gmbr baby nyer,,,,btol susu lg bsar dri tuan,,,hehe,,,

aku sbnr nyer x knl pon sape dak ne,,,family die pon x knl,,,,upload je gmbr nie dri fb kwn aku,,,hehe,,,sori la esmayus azizan,,,,hehe,,,,anak sepupu kamoo wat sye geram,,,,haha,,,,kwn aku ckp die x ingt nme dak nie,,,,tp owg pggil dak nie RIFA,,,,,,
haaaa,,,,,nie gmbr baby tu ngn kwn aku,,,korg fokus je kt baby tu,,,,,hehe,,,,,pic nie lg jelas baby tu nmpk mcm patung yg sgt3 comel,,,,mke sedih je,,,bru lpas kene buli ngn penjahat,,,,haha,,
ok la,,,,tu je aku nk kongsi,,,,,enth la knp mmg geram gler2 ngn dak nie,,,,,haha

2 comments:

  1. comel lah baby tu :) HUHU

    thanks ok . done follow you :) teruskan menulis ok .ceria selalu ye :) have a nice day !

    ReplyDelete
  2. mmg comel pon....cute miut,,,,haha,,,,thnkz ek follow,,,,,insyaAllah,,ade mse menulis la,,,

    ReplyDelete