Thursday, April 14, 2011

Akhirnye,,,,,,=)

assalamualaikum,,,,,akhirnye hbs jgk smua test,,,tp tu bru test final ade lg,,,,final aku stat 23/4,,,,test2 mggu nie smua susah2,,,,aku hrp smua ok la,,,,aku x nk repeat paper,,,,,slme test mggu nie aku 3 mlm berturut-turut tdor lwat,,,,pling lewat kol 4,,,,nk tau ssb ape aku tdo lewat???of course la sbb aku stdy,,,hehe(stdy la sgt,,,padahal fb je lbh),,,,smlm mmg x larat gler mate aku,,,mmg otak dh pnt gler,,,,aku mnum kopi utk tahan ngntuk pon dah x berkesan,,,,tp nsib la smpt jgk hbskn smua handout(phm nyer tidak),,,,Alhamdulillah test td bleh jwb,,,,hurmmmm,,,,hope korg doakan aku ek supaya aku x kene repeat,,,,AMIN,,,,,=)

No comments:

Post a Comment